Eerbetoon aan Paul Brouwer

NOORDWIJK- ‘Proost op het leven en treur niet om mij…’. Dat waren de laatste woorden op Facebook van onze Paul die op 10 februari op 41-jarige leeftijd overleed. Echtgenoot, vader, zoon, broer, neef, oom, zwager, collega, vriend, kennis; Paul was geliefd bij velen. Dat bleek ook wel uit de vele warme reacties en steunbetuigingen die wij hebben ontvangen.

Met het advies van Paul in gedachten moeten wij allen zonder hem door. En dat geldt ook voor Brouwer Company. Op vrijdag 21 april jl. is de nieuwste touringcar van Brouwer Tours geleverd. Dit 206e exemplaar is in het bijzijn van Mariël, Guido, Dexter, vader Peter Brouwer, verdere familie en medewerkers als bijzonder eerbetoon vernoemd naar Paul en voorzien van zijn afbeelding en naam. De afbeelding is gemaakt door één van onze taxichauffeurs van dochterbedrijf Taxi Brouwer. Het was een bijzonder moment voor ons allen, met een lach en een traan. En we zijn trots dat Paul zo iedere dag samen met ons de weg op blijft gaan.

Langs deze weg willen wij eenieder die wij als familie Brouwer niet persoonlijk hebben kunnen benaderen hartelijk danken voor het medeleven en de vele welgemeende woorden. Weet dat ons dat in deze moeilijke tijd heeft gesteund, getroost en verwarmd.