BROUWER EXCLUSIVE

Ook voor exclusief personenvervoer voor een bijzondere gelegenheid óf voor het vervoer van VIP’s, kunnen klanten bij de Brouwer Company terecht; Brouwer Exclusive. Dit bedrijfsonderdeel is  gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig VIP personenvervoer met onder andere VIP touringcars, VIP busjes, VIP limousines en VIP taxi’s.  Directievervoer, businessritten, trouwvervoer; deze exclusieve ritten verzorgen we regionaal, landelijk en zelfs tot ver buiten de Nederlandse grenzen.

Een klasse apart

Het luxueuze VIP wagenpark, wat wordt ingezet voor Taxi Brouwer en Brouwer Tours, bestaat uit een diversiteit aan zwarte VIP voertuigen met een chique uitstraling. Getint glas, lederen bekleding en WIFI; een klasse apart. Ook de chauffeurs en eventuele hostesses onderscheiden zich qua omgangsvormen, etiquette en exclusieve bedrijfskleding.

Het spreekt voor zich dat alle aanvullende VIP wensen bespreekbaar zijn. Bloemen, excellente hapjes en drankjes, kranten of tijdschriften, etc. De wensen van de VIP klant zijn bepalend.

De dienstverlening van Brouwer Exclusive: Excellente kwaliteit, service en flexibiliteit.