Werken bij Brouwer Company

Allereerst zijn we vooral een echt familiebedrijf. Trots op het werk wat we doen en op de resultaten die we met elkaar bereiken. Wij vinden het dus belangrijk dat je bij onze familie wilt horen en je bijdrage levert aan het verstevigen van Brouwer Company. Zodat je op verjaardagen trots vertelt waar je werkt. En ons bedrijf aanbeveelt aan klanten. Niet omdat het ‘moet’, maar omdat je dat zelf wilt. Omdat je besmet bent met het ‘Brouwer-virus’.

100% verantwoordelijk, met plezier

Alles begint natuurlijk met liefde voor en kennis van je vak. Of je meer van de financiën en cijfers bent, sterk in telefonisch contact, een geweldige sleutelaar of een echte kilometerverslaafde; Brouwer Company zoekt medewerkers die zich altijd 100% verantwoordelijk voelen voor het werk wat ze doen. En het beste in zichzelf naar boven halen. Medewerkers die plezier beleven aan hun baan en dat ook uitstralen. Natuurlijk naar de klant, maar ook naar de collega’s. Dus (klant)vriendelijk, servicegericht, flexibel en gemotiveerd. En vakkundig, met de wil om te blijven groeien en ontwikkelen.

Solliciteren

Brouwer Company hecht zeer veel waarde aan sollicitaties met een gerichte en overtuigende motivatie én visie op het vak(gebied). Daarom ontvangen we graag naast dit ingevulde formulier en je cv ook een sollicitatiebrief. Vertel ons meer over jezelf en waarom wij onze klanten aan jou kunnen toevertrouwen. Kortom; waarom ben jij een aanwinst voor Brouwer Company?

Openstaande vacatures