RIJOPLEIDINGEN
VOOR BUS EN TOURINGCAR

Een uniek bedrijfsonderdeel van de Brouwer Company is Brouwer Academy. Bij deze interne rijopleiding van Brouwer Academy kunnen (aankomend) chauffeurs hun rijbewijs D behalen en/of alle 95 cursussen. Het D rijbewijs is gericht op het besturen van bussen met meer dan 8 passagiers.

En de zogenaamde code 95 cursussen zijn vakbekwaamheidscursussen voor beroepschauffeurs. Door deze opleidingen incompany te verzorgen heeft Brouwer nog meer invloed op de vakbekwaamheid en kwaliteit van chauffeurs. De Brouwer Academy is CBS-gecertificeerd.

Na de opleiding krijg je op een persoonlijke en praktijkgerichte manier instructies en hulp van een (toekomstige) collega die zelf al jarenlang actief is binnen de branche.

KOSTEN
De totale kosten van de rijopleiding, inclusief 25 praktijkuren, theorielessen en materiaal, zijn €5.250,-. Brouwer Academy biedt deze opleiding voor een actietarief van €4.999,- aan. Buiten dit lespakket kosten extra lessen €82,50 per uur.

Een succesvolle afronding van de opleiding kan leiden tot een baan bij Brouwer Tours.  Naast een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding bieden wij je optimale service en vooral persoonlijke aandacht en plezierige lessen. Wacht dus niet langer en laat je door deze informatie overtuigen dat de Brouwer Academy de beste keuze is!

INTERESSE?
Heb je interesse of wil je graag wat meer informatie over de rijopleiding?
Je kunt altijd contact opnemen met onze
HR-afdeling: hr@brouwercompany.nl.