TAXISERVICE OP MAAT

Sinds voorjaar 2015 maakt De Jong’s Taxicentrale deel uit van de Brouwer Company. Een intensieve samenwerking in de taximarkt  van regio Noordwijk -Katwijk. Met als gevolg dat het dienstenaanbod in personenvervoer per taxi regionaal nog verder is uitgebreid.

 

In beweging

Het succesvolle taxibedrijf van eigenaar Dave de Jong is een begrip in Katwijk | Valkenburg e.o. De bedrijfsfilosofie van De Jong is : ‘stilstand is achteruitgang’. Letterlijk als het gaat om de uitvoering van taxiritten, maar ook figuurlijk als het gaat om ontwikkeling van de dienstverlening. Dus het bedrijf is altijd in beweging. En wil klanten niet alleen snel van vertrekpunt naar bestemming vervoeren, maar ook met de best mogelijke service van deur tot deur. Klanttevredenheid staat centraal in alle producten en activiteiten.

Sinds januari 2016 is De Jong’s Taxicentrale de trotse bezitter van het TX-Keur; het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Vakkundige chauffeurs, kwaliteit en veiligheid zijn de belangrijkste criteria van TX-Keur. De taxi’s van De Jong dragen het keurmerk met trots op de voorruit.

 

Lees meer over de diensten en dienstverlening van De Jong’s Taxicentrale